Exposities in 2021
Kunst 10-daagse Bergen
Dit jaar hebben 7 leden van de Steenvrouwe deelgenomen aan de Kunst 10-daagse in Bergen: Ellen Zwinkels, Greet de Groot, Gerda Koopman, Jeannet Schilder, Marian Groen, Hans Smink en Loes Zorge. Wij hadden een prachtige plek in de tuin aan de Stu d le r van Su rckl aan in Bergen, vlakbij het centrum van Bergen. Klik hier>>> voor een foto-overzicht.
Groepsexpositie Kunstroute Drechterland in Schellinkhout “Kunst in de Kerk”
voor een foto-overzicht van de expositie klik >>>
Kunstroute Schermer 21 en 22 augustus 2021
Tijdens het weekend van 21 en 22 augustus a.s. exposeerden 7 leden van de Steenvrouwe tijdens de Kunstroute Schermer in café de Vriendschap in Driehuizen, Driehuizen 13. Ellen Zwinkels, Ans Noordermeer, Jeannet Schilder, Marian Groen, Greet de Groot, Hans Smink en Loes Zorge hebben graag hun werk aan u laten zien. U kunt de folder groter maken en afdrukken door op de foto te klikken en met uw rechtermuisknop op “afbeelding afdrukken” te klikken.
Zaterdag 13 en zondag 14 november a.s. werd de groepsexpositie Kunstroute Drechterland “Kunst in de kerk” gehouden in de Martinuskerk in Schellinkhout. Gerda Koopman, Marian Groen, Ellen Zwinkels en Loes Zorge exposeerden daar hun werk. Klik hier>> voor een foto-overzicht.